Založ si blog

Rozhovor so židom, ktorý konvertoval na islam alebo kedy už nie ste kresťanom.

Postavy: R (redaktor) M (moslim)

R: Čo si myslíte o útokoch 11.9.

M: Chcel som začať rozprávať o evolúcii ale dobre. Čo si myslíte o Židoch, ktorí zničili 417 arabských dedín vrátane mešít a chrámov? To Vás asi nejak nezaťažuje pretože ste ateista. Jediné čo môžem vyhlásiť je, že keby nebolo Izraela, nebolo by 11.9.

R: Ak chceme žiť spoločne nič nám nepomôže ak budú existovať ľudia s týmto prístupom a s touto vierou, že ich viera je správna a nie sú prístupní žiadnym argumentom pretože stále niekde tam vonku je niekto kto je rovnako veriaci ako Vy, jeho viera je rovnako silná ako Vaša ale verí v niečo úplne opačne ako Vy.

M: Myslím, že máte tak trochu obavy, že táto spoločnosť, ktorá okupuje moslimskú zem a zamoruje spoločnosť zlými a diabolskými rečami tu nebude večne. Večne tu budú len Alahovi vojaci, ktorí budú na to patrične reagovať. Tiež chceme len jednu vec, tá vec je aby všetci nemoslimovia odišli zo Zeme Alaha.

R: Chcete aby Islam vládol zbytku sveta?

M: Samozrejme, že chcem a aj bude, takže moja rada znie: „pozametajte si pred vlastným domom, stiahnite vojská z našej Zemi, napravte vlastnú osobnosť, napravte Vašu spoločnosť a napravte Vaše ženy.

R: Napraviť ženy? To nie je môj problém, ja ženy nevlastním, ja ich nemôžem napraviť!

M: Je to Váš problém, pretože keď ženy obliekate ako šľapky a …

R: Ja neobliekam ženy, ženy sa obliekajú samy.

M: Ale dávate im možnosť sa takto obliekať, nechávate ich takto sa prechádzať po ulici, čo je to s Vašou spoločnosťou?

R: Ja sa nezaoberám obliekaním žien, ja sa zaoberám náboženstvom a jeho vplyvom na myslenie ľudí.

 

Pár myšlienok, kedy si môžete byť istý, že už nie ste kresťanom a smerujete k ateizmu (našiel som to na jednej cirkevnej stránke a celkom ma to pobavilo…): 1. Myslíte si, že lietadlá, počítače, kompasy atď. niekto cielene navrhol a skonštruoval. 2. Boli ste sklamaný zistením, že nie všetci kresťania pochopili každé slovo v Biblii doslova. 3. Domnievate sa, že používať mozog znamená už neznamená byť kresťanom. 4. Myslíte si, že pochádzate z opíc.(Popremýšľajte o tom!!!) 5. Myslíte si, že slovné spojenie „rozumný kresťan“ je vo svojej podstate rozporom. 6. Kráčate cestou do pekla, v ktoré neveríte. 7. Veríte vedcom, ktorí tvrdia, že svet vznikol oveľa skôr ako v roku 5199 pred Kristom.

 

Dôkaz č.1 o tom, že Boh neexistuje. Judaizmus, kresťanstvo a islam. Tri majoritné náboženstva v Amerike, Európe a na Blízkom Východe. Už samotný fakt, že neexistuje iba jedno náboženstvo vylučuje existenciu Boha. Boh je svojím spôsobom veľmi samoľúbi, keď chce aby mu ľudia prinášali obety, navyše je všemohúci tak neviem prečo by dopustil aby ľudia uctievali iných Bohov, a zo sily jemu zverenej prečo nezakročí a nejakým nadprirodzeným javom nevysvetlí či už kresťanom alebo moslimom, že on je ten správny a tá ich viera je nesprávna. Úprimne mi je ľúto moslimov, ktorí celý život obetujú Alahovi a po smrti ich nebude čakať 72 panien ale sv. Peter. Vlastne mi je ľúto aj kresťanov keď zistia, že celý život žili v omyle a Ježiš Kristus nebol syn Boží ale Mohamed mal pravdu…

Óda pre nedeľnú kázeň

08.01.2015

Och, milí katolíci! Predstúpte pred vieru, ktorá zakrýva Vám rozum a pochopte že Boha nieto, vari nie drahocenný je čas, ktorý strácate uctievaním neexistujúceho? A či ste sa preto narodili, aby ste svet okolo nás zle pochopili? Veď búrky a blesku už netreba sa báť, škoda aby kostolné zvony bili. Aj tá biblia vôbec zmysel nemá, bodaj by, keď je celá človekom [...]

Obmedzte náboženstvo na školách

08.12.2014

„Súhlasíte s tým, aby školy nemohli vyžadovať účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania či eutanázie, ak ich rodičia alebo deti samy nesúhlasia s obsahom vyučovania?“ To už sa vraciame do stredoveku, že cirkev nám bude určovať, čo sa bude a čo nebude učiť na školách? Popravde otázka by mala byť: „Súhlasíte s tým aby na školách bolo [...]

„Islamský štát“

03.09.2014

S hrôzou sledujem v poslednej dobe zverejnene videa z popráv ktoré sa vykonávajú v „ISLAMSKOM ŠTÁTE“. Možno si poviete, že mňa sa to netýka, no týka sa to každého, kto je aspoň trochu humánny a kto má v sebe ľudskú dôstojnosť. Islamský štát nie je ničím iným než teroristickou organizáciou, ktorej hlavnou bojovou skupinou sú sunnitské radikálne kmene. [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 84703x
Priemerná čítanosť článkov: 4458x

Autor blogu

Kategórie